מוטיבציה, חיזוקים רגשיים ומה שביניהם – על יסודי

• הכלה כהשתלבות
  • מורים מקצועיים, מחנכים ויועצים חינוכיים בבתי הספר העל יסודיים

יצירת קשר חינוכי משמעותי עם מתבגרים עשויה להיות משימה מאתגרת , לא כל שכן להניע אותם ללמידה , התמדה והישגים. לכל אחד מאיתנו יש תלמידים שהאתגר להגיע אליהם ולגרום להם להתחבר למשימות הלימוד הוא גדול יותר .
בקורס זה נלמד כיצד מתן של חיזוק חיובי ריגשי לתלמיד בזמן שיעור יכול להיות כלי עוצמתי לקידום מוטיבציה, מחויבות ולהעמיק את הקשר ביננו לבין תלמידנו.
גם למי מכם שמכיר את יסודות תורת החיזוקים, הרי שכאן נלמד כיצד לייצר חיזוקים מותאמים לצרכים הרגשיים הייחודיים של כל תלמיד בהתבסס על היכרות עם העולם הריגשי של מתבגרים. כך נוכל להיעזר בחיזוקים בצורה מודעת יותר לעשותם מדויקים ויעילים יותר .
בנוסף, יינתנו בקורס עצות חשובות למתן חיזוקים חיוביים רגשיים בצורה מיטבית ויודגמו טעויות נפוצות בהפעלתם דבר שיסייע לכם בניהול כיתה ובקידום האקלים שבה.

• היכרות עם עולם הצרכים הרגשיים של מתבגרים כבסיס ליצירת מוטיבציה לפעולה.
  • פיתוח כשירות של מתן חיזוק חיובי ריגשי מותאם ואפקטיבי לתלמיד.
  • התנסות בכלים הנלמדים בקורס ובדיקת האפקטיביות שלהם הלכה למעשה.

הקורס מיועד למורים מקצועיים, מחנכים ויועצים חינוכיים בבתי הספר העל יסודיים

שימו לב!

הקורס פתוח ללמידה והרישום אליו פתוח עד ה-02/04/19. לאחר הרישום (עד 7 ימים) ישלח מייל עם הנחיות כניסה לאתר הקורס, המשיכו לעקוב.
טרם ביצוע ההרשמה קראו בעיון את אודות המגמה.