Escape Space: מגדירים בעיות טכנולוגיות באמצעות מתודה של חדר בריחה

• מדע וטכנולוגיה
  • מורים למדע וטכנולוגיה המלמדים בכיתות ה'-ו'

חקר ופתרון בעיות טכנולוגיות בתחום החלל משלב מגוון רחב של נושאים מתחום המדע ועל כן מעורר סקרנות רבה בקרב המורים והתלמידים.

האם תרצו להתנסות בחוויה הלקוחה מעולמם של מפתחי תשתיות מדעיות טכנולוגיות בתחום החלל המנסים להתמודד עם בעיות טכנולוגית בחלל?

כיצד נגרום לתלמידים לנסח בעיות טכנולוגיות אשר יסייעו להם לבחור ולתכנן פתרון בעיה טכנולוגית באופן מדויק?

בקורס נתמקד באסטרטגיות שונות לניסוח בעיות טכנולוגיות בתחום חקר החלל.

הקורס מפגיש את המורה עם סיפור מעשה המזמן עיסוק באסטרטגיה של פתרון בעיות בטכנולוגיה ורכישת מיומנות של ניסוח בעיה בטכנולוגיה.

טיפוח מיומנות זו תסייע לפתח בסיסי ידע של חקר ופתרון בעיות על מנת להצמיח לומדים אשר יתמודדו בעתיד בעיצוב עולמם מול האתגרים אשר יזמן להם העולם.

ההתנסות האישית תאפשר למשתלמים לשלוט במיומנות הנדרשות ותפתח יכולת ליישם את הידע הנרכש בהוראתם בכיתה תוך מתן דגש על מקומו של הלומד במרכז יצירת תהליכי ידע.

• היכרות עם תהליך התיכון ההנדסי ניסוח והגדרת בעיה טכנולוגית.
  • התנסות באסטרטגיית חשיבה לניסוח בעיות בטכנולוגיה
  •  הכנות והתנסות בשילוב אסטרטגיית חשיבה לניסוח בעיות בטכנולוגיה בכיתתם.

מורים למדע וטכנולוגיה המלמדים בכיתות ה'-ו'.

שימו לב!

הקורס פתוח ללמידה והרישום אליו פתוח עד ה-02/04/19. לאחר הרישום (עד 7 ימים) ישלח מייל עם הנחיות כניסה לאתר הקורס, המשיכו לעקוב.
טרם ביצוע ההרשמה קראו בעיון את אודות המגמה.