לארגן ולייצג את המידע – מפות חשיבה

• חינוך לחשיבה
  • מורים לתלמידי יסודי בכל תחומי הדעת

האם המוח שלנו פועל בכיוון אחד, מלמעלה למטה, כמו דף בספר או במחברת? או אולי מתפרץ לכל הכיוונים בעת ובעונה אחת? ארגון וייצוג מידע הן אסטרטגיות חשיבה מסדר גבוה שנדרשות מן הלומדים לאורך כל שנות הלימוד. אולם, תלמידים רבים מתקשים לסכם בכתב את הידע שנלמד במהלך השיעורים, על אף שהם יודעים ומבינים אותו היטב. זאת משום שהמחשבה האנושית היא מורכבת, מלאת הקשרים, ומתפרסת לכיוונים רבים בעת ובעונה אחת. בקורס זה תלמדו כיצד להשתמש בכלי שנקרא "מפות חשיבה" (Mind Maps) המאפשר ללומדים, בכל תחום, להציג ולארגן את המידע שברשותם באופן מובנה ויצירתי, ואף לשפר את יכולתם לזכור אותו.

• היכרות עם הכלי "מפות חשיבה" – שימושים ויתרונות למידה על מאפייני מפות חשיבה ואופן יצירתן
  • התנסות ביצירת מפות חשיבה בכיתה

מורים לתלמידי יסודי בכל תחומי הדעת

שימו לב!

הקורס פתוח ללמידה והרישום אליו פתוח עד ה-02/04/19. לאחר הרישום (עד 7 ימים) ישלח מייל עם הנחיות כניסה לאתר הקורס, המשיכו לעקוב.
טרם ביצוע ההרשמה קראו בעיון את אודות המגמה.