פדגוגיה בעידן החדש א' יישומים בסיסיים בהוראה – מתמטיקה יסודי מחזור שני

• מתמטיקה במודל "איחוד מול ייחוד"
  • מורים למתמטיקה ביסודי בלבד

• 24/02/2021

אנחנו כמורים שומעים לא מעט על הצורך ללמד אחרת במיוחד עכשיו כאשר אנחנו צריכים למד מרחוק. אנחנו צריכים להיות רלוונטיים לתלמידים, לשלב טכנולוגיה, להכין את התלמידים למאה ה-21 וכל זאת מבלי לזנוח את אתגרי ההוראה הקיימים.

בהשתלמות זו נלמד כיצד באמצעות פיתוח מיומנויות המאה ה-21 אצל הלומדים ובשילוב כלים דיגיטליים מתקדמים נוכל ללמד מרחוק.

• הכרות עם כלים דיגיטליים המעצימים את מיומנויות המאה ה-21: חשיבה ביקורתית ויצירתית, למידה עצמאית ושיתופית , אוריינות מידע ושימוש במערכות מידע ותקשורת.
  • הערכת כלי דיגיטלי והתאמתו לתוכן מתמטי ול- מיומנות לימודית .
  • יצירת מאגר שיתופי של פעילויות דיגיטליות לחלק מתתי הנושאים בתכנית הלימודים במתמטיקה.
  • למידת עמיתים.

הקורס מיועד למורים למתמטיקה בבית ספר יסודי בלבד. מורים משכבות גיל אחרות לא יוכלו להשתתף בקורס.

*זהו מחזור שני של הקורס. אם השתתפתם במחזור הראשון וקיבלתם ציון סופי מעל 60 לא ניתן להירשם בשנית (אין כפל גמול).

ורד גבריאלוב- צוות מתמטיקה (מטח)

מבנה והיקף הקורס

ההשתלמות מקנה 30 שעות לגמול עם ציון באופק חדש. כל תהליך הלמידה מתקיים ברשת בתוך הקמפוס הווירטואלי לעובדי ההוראה בישראל .הקורס מורכב מיחידות סינכרוניות וא- סינכרוניות.

דרישות הקורס לקבלת גמול

• יש לקחת חלק פעיל בכל חלקי ההשתלמות: במפגשים הסינכרוניים (בזמן אמת) וביצוע המשימות ביחידות הא- סינכרוניות (עבודה עצמית באתר ההשתלמות).
  • בתום ההשתלמות יש להגיש מטלת סיכום
  • לקבלת גמול יש דרישת השתתפות של 80%

מועד פתיחה

הקורס ייפתח ביחידה א-סינכרונית ב-24/2/2021.

שימו לב! בהתאם לנהלים החדשים של משרד החינוך, קבלת גמול מותנית בהשלמת כל משימות הקורס כולל משימת סיכום.