למידה בדרך החקר – חקר ציפורים- יסודי

• מדע וטכנולוגיה במודל "איחוד מול ייחוד"
  • מורי מדע וטכנולוגיה ביסודי

• 15/12/2019

אנו מזמינים אתכם לקחת חלק בהשתלמות של 30 שעות שתכלול מפגשי פנים אל פנים, מפגשים סינכרוניים וא-סינכרוניים (פירוט בהמשך).

ההשתלמות תעסוק בחקר ציפורים בשילוב חידות, משחקים, קופסאות בריחה וכלים דיגיטליים.
וכמו תמיד, נרתום יחד את הערכים, היכולת, הידע והמיומנויות הנדרשות לפיתוח ערכים של אכפתיות ומעורבות בפעולות למען הסביבה בקרב התלמידים.

מורי מדע וטכנולוגיה ביסודי שהתנסו בחקר בכלל וחוו/ אהבו/ טעמו חקר ציפורים בפרט ומוכנים לצאת מהקופסה ולעשות זאת באמצעות חידות, משחקים וקופסאות בריחה.

1. היכרות עם חידות, משחקים וקופסאות בריחה המתאימים לחקר ציפורים.
  2. היכרות עם כלים מתוקשבים לשילוב בקופסאות הבריחה
  3. ליווי התנסויות בביצוע מהלכי חקר בשילוב חידות, משחקים וקופסאות בריחה בעבודה עם התלמידים

מנחות הקורס

ד"ר שרה קלצ'קו והדס כץ שדה חן

היקף, מבנה ודרישות לגמול

השתלמות בהיקף של 30 שעות עם ציון, מוכר לאופק חדש וכולל 2 מפגשים פנים אל פנים, 5 מפגשים סינכרוניים (בשעות הערב), 3 מפגשים א- סינכרוניים (להתנסות בכיתה עם התלמידים והצגת התיעוד לכך). פירוט המפגשים והתאריכים נמצאים בסילבוס המצורף.

לקבלת גמול יש לקחת חלק פעיל בכל חלקי ההשתלמות: השתתפות במפגשי הפא"פ, המפגשים הסינכרוניים (בזמן אמת) וביצוע המשימות השונות ביחידות הא-סינכרוניות לרבות משימת הסיכום.

מועד פתיחת הקורס: 15.12.19, בין השעות 16:00 – 19:15 במרכז המורים למדע,  מרכז ברושים, אוניברסיטת תל אביב.

מועד סיום הקורס  23.3.20.

נשמח להיפגש אתכם ולבנות את הדרך במשותף