הערכת דוחות במעבדת החקר בכימיה

• כימיה
  • מורי כימיה בכיתות י'- יב' המגישים לבחינת הבגרות בכימיה

• 21/10/2020

הנכם מוזמנים להשתלמות "הערכת דוחות במעבדת החקר". במסגרת ההשתלמות נעסוק בלמידת אופן ההערכה, היכרות עם המחוונים, הבהרת  הקריטריונים, התנסות ויישום של הערכת דו"חות במגוון רמות חקר במעבדת החקר בכימיה.

• שימוש במחוונים לצורך הערכת דוחות במעבדת החקר.
  • התנסות בהערכת דוחות ויישום של הערכת דוחות בהוראה בכיתה.
  • הנחית מורים להכנת תלמידים לקראת הבחינה בע"פ במעבדת החקר.
  • הכוונה לרצף הוראה במעבדת החקר.

מורי כימיה בכיתות י'- יב' המגישים לבחינת הבגרות בכימיה. ההשתלמות מיועדת הן למורים חדשים בהוראת מעבדת החקר ולמורים ותיקים המעוניינים לחדד את ההנחיות להערכת דוחות במעבדת החקר.

מנחות הקורס

• שינפלד עדינה
  • תמם נאוה

קצת ממה שצפוי בקורס

רענון מיומנויות חקר, למידה על מחוונים. אופן השימוש במחוונים בתהליך ההערכה של דוחות. התנסות בהערכת דוחות תלמידים והכוונה לקראת הבחינה בע"פ במעבדת החקר.

מבנה הקורס

ההשתלמות בהיקף של 30  שעות עם ציון – 7 מפגשים מקוונים חלקם סינכרוניים וחלקם א-סינכרוניים.

דרישות לקבלת גמול

הקורס מוכר לקבלת גמול במסגרת "עוז לתמורה" ו"אופק חדש" .הקורס מקנה 30 שעות גמול עם ציון. השתתפות פעילה בקורס כוללת נוכחות במפגשים הסינכרוניים, ביצוע המשימות הסינכרוניות, והגשת מטלה מסכמת

פתיחת הקורס

הקורס ייפתח במפגש סינכרוני ביום רביעי 21.10.20, ג' בחשוון תשפ"א.